Contactați-ne

Luni - Sambata intre 08:30-18:30

Telefon:0740 613 418

Formular contact

Important!

Comanda minima - 30 lei (fara taxe transport)

Taxe transport:

prin Posta Romana

- 7 lei pentru comenzi sub 100 lei
- GRATUIT pentru comenzi peste 100 lei

Comenzile cu Posta Romana vor ajunge in 3 zile lucratoare. Intrebati la posta despre colet daca nu ati primit Aviz Postal.

prin Urgent Curier

- 16 lei pentru comenzi sub 150 lei
GRATUIT pentru comenzi peste 150 lei

Plata si livrarea produselor

1. Plata. www.ceao-bijoux.ro accepta plata cu numerar (ramburs, la primirea coletului), online cu card bancar sau transfer bancar direct in contul nostru.

1.1. Plata numerar (ramburs), la primirea coletului. Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport, daca este cazul. Plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

1.2. Plata online cu card bancar. Puteti plati cu cardul dvs bancar, in siguranta deplina. Platforma de plata cu cardul online, suporta toate tipurile de card, emise oriunde in lume, sub sigla Visa si Master Card. (Exemple de carduri acceptate, fara a ne limita la acestea: Visa, Visa Electron, Visa Business, Master Card, Master Card Gold, Maestro, etc.). In momentul in care doriti achitarea comenzii cu cardul, veti fi redirectionat automat catre adresa platformei euplatesc.ro.

1.3. Plata prin transfer bancar, direct in contul nostru. www.ceao-bijoux.ro va pune la dispozitie metoda de plata prin transfer bancar, de la cea mai apropiata sucursala bancara. Daca alegeti aceasta metoda de plata, veti primi prin e-mail datele contului nostru si suma totala de plata. Dupa achitarea comenzii se proceseaza comanda.

2. Livrarea. www.ceao-bijoux.ro va pune la dispozitie serviciul de curierat prin Urgent Curier sau Posta Romana.

2.1. Livrarea prin Urgent Curier. Expedierea unui produs prin Urgent Curier dureaza intre 24-48 ore. Costul transportului prin Urgent Curier variaza in functie de valoarea comenzii, si este afisat in tabelul de mai jos. In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire a curierului nostru, vom livra comanda prin Posta Romana. Lista completa cu localitatile aflate in aria de acoperire Urgent Curier o puteti gasi pe site-ul Urgent Curier.

2.2. Livrarea prin Posta Romana. Comenzile cu Posta Romana vor ajunge in 3 zile lucratoare. Intrebati la posta despre colet daca nu ati primit Aviz Postal.

 

 

Posta Romana

Pentru plata ramburs

7 lei pentru comenzi mai mici de 100 lei
GRATIS pentru comenzi mai mari de 100 lei

 

 

 

 

Urgent Curier

Pentru plata ramburs

16 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei
GRATIS pentru comenzi mai mari de 150 lei

 

 

 

 

 

Returnarea produselor

1. In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului. Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in scris, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

2. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.

3. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

4. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata este formata strict din contravaloarea produselor.

5. Daca doriti sa returnati o comanda care v-a fost livrata, trebuie sa ne anuntati in scris despre acest lucru, data la care v-a fost livrata si daca doriti sa inlocuiti produsele. Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa pe adresa de email: office@ceao-bijoux.ro. Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre ceao-bijoux.ro, veti putea returna produsul. Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.

6. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

 

Detalii si regulament folosire PUNCTE FIDELITATE:

 

 • Pentru fiecare leu cheltuit in magazinul www.ceao-bijoux.ro se acorda 5 puncte de fidelitate.

 • Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).

 • Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este nelimitata.

 • Pentru a putea folosi Punctele bonus intr-o comanda este necesar sa le transformati intr-un Cupon.

 • Puteti schimba Punctele de fidelitate intr-un Cupon din sectiunea Puncte de loialitate a Contului dvs.

 • Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. in momemntul in care comanda este in procesare. (Pentru plata ramburs, dupa ce ati confirmat comanda.)

 • Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care confirmati comanda..

 • Daca anulati o comanda, punctele pe care le-ati primit in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

 • Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site.

 • Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

 • Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 21 iulie 2014.

 • Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

 

www.ceao-bijoux.ro va ofera EXTRA REDUCERI

Comenzi in valoare de peste 300 lei - 4%

Comenzi in valoare de peste 400 lei - 5%

Comenzi in valoare de peste 700 lei - 10%

Comenzi in valoare de peste 1200 lei - 15%

Discountul va fi aplicat manual dupa plasarea comenzii.